Tele2 webmail

Op je Tele2 webmail aanmelden

Als je gebruik maakt van de service van Tele2, dan ben je ook in bezit van een Tele 2 webmail. Dit is erg handig wanneer je nog een mailadres nodig hebt. Een mailadres is voor iedereen belangrijk zodat je online beter bereikbaar bent. Informatie kan makkelijk gedeeld worden door gebruik te maken van een online mail. Tele2 biedt een service aan waarmee je veilig mailtjes kunt ontvangen en verzenden.

Een account aanmaken bij Tele2

Wanneer je op je Tele2 webmail wilt inloggen, is het natuurlijk eerst nodig om een account te hebben. Om een account aan te maken, is het nodig om een abonnement te hebben bij Tele2. Tele2 is een dienst waarmee je kunt internetten, bellen en TV kunt kijken. Bij het gebruiken van een abonnement bij Tele2, krijg je automatisch ook een account. Met dat account kun je inloggen op je online mail. Om in te loggen op je webmail, moet je navigeren naar de inlogpagina voor je online mail. Op de website van Tele2 staat een knop waarmee je direct naar de inlogpagina van je webmail kunt gaan. Het webmail inloggen die je door je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Vervolgens krijg je direct toegang tot je mailbox. Eenmaal wanneer je bent ingelogd, kun je ervoor kiezen om het apparaat te onthouden, hiermee zorg je ervoor dat je de volgende keer niet meer hoeft in te loggen. Dit wordt namelijk automatisch voor je gedaan waardoor je direct toegang krijgt tot je mailbox.

Waarom kiezen voor een Tele2 webmail?

Er zijn veel verschillende diensten die allemaal een mailservice aanbieden. Het grootste voordeel bij Tele2 krijg je wanneer je al klant bent. Wanneer je klant bent, krijg je namelijk een gratis mailadres toegewezen. Ook kun je verwachten dat je een betrouwbare ervaring krijgt. Dit komt doordat Tele2 eigenlijk een netwerk aanbiedt als service. Dit netwerk kan ook gebruikt worden om een mailserver aan te brengen. Doordat er al een sterk netwerk bestaat voor de gebruikers van Tele2, kan de mailserver hier ook van profiteren. Op deze manier kun je razendsnel mailtjes ontvangen en versturen. Mailtjes die binnenkomen, worden opgeslagen op de servers van Tele2. Wanneer je jouw mailbox wilt inzien, moet er een verbinding worden gemaakt met het internet. Je kunt zo overal bij je mail komen als je maar een goede internetverbinding hebt.

Offline mailtjes lezen

Het voordeel van een online mail is dat je altijd bij je mailbox kunt komen wanneer je een internetverbinding hebt. Echter ben je hierdoor wel afhankelijk van de server om inzicht te krijgen in je mailtjes. Je kunt er ook voor kiezen om mailtjes lokaal op te slaan door middel van een mailprogramma. Mailprogramma’s worden het meeste in telefoons en tablets gebruikt. Op deze apparaten is het namelijk belangrijk om met zo min mogelijk stappen bij je mail te kunnen komen. Ook kun je op telefoons en tablets meldingen ontvangen wanneer er een nieuw mailtje binnenkomt. De Tele2 mailadres is ook op je mailprogramma te gebruiken.