Caiway webmail

Een webmail van Caiway aanmaken

Het is erg handig om een e-mail te hebben. Hiermee zorg je ervoor dat je online beter bereikbaar bent voor bijvoorbeeld vrienden of familie. Om een e-mailadres te krijgen, moet er eerst een account aangemaakt worden. Er zijn veel providers waar je terecht kunt om een e-mailaccount aan te maken. Een van de opties die je hebt, is een e-mailaccount van Caiway. Met het Caiway webmail kun je veilig mailtjes versturen en ontvangen. Een e-mailadres kan makkelijk aangemaakt worden wanneer je klant bent van Caiway.

Een nieuwe e-mailadres aanmaken met je Caiway account

Wanneer je klant bent van Caiway, beschik je over een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen op Mijn Caiway. Mijn Caiway is een tool waarmee je jouw diensten van Caiway kunt beheren. Ook zul je hier terecht moeten komen wanneer je een e-mailadres met Caiway wilt aanmaken. Om dit te doen, ga je eerst naar de webpagina van Mijn Caiway. Hier kun je inloggen met je klantcode of gebruikersnaam. Na het inloggen, navigeer je naar het kopje internet. Op deze pagina kun je vervolgens nieuwe e-mail adressen aanmaken. De e-mail adressen die je hier aanmaakt, kunnen zowel voor zakelijk als privé gebruiken. Bij de Mijn Caiway pagina is het mogelijk om meerdere e-mail adressen aan te maken. Op deze manier kun je een aparte e-mail hebben voor zakelijk en een aparte voor privé gebruik. Ook kun je hier nieuwe e-mail adressen aanmaken voor andere huisgenoten.

Inloggen op je Caiway webmail

Na het aanmaken van je Caiway account, kun je er direct gebruik van maken. Er zijn twee manieren waarop je kunt inloggen op je e-mailaccount. De eerste manier is via je webmail login. Dit is voor velen de vaakst gebruikte manier om bij je inbox te komen. Voor het webmail inloggen, is het nodig om naar de inlogpagina te gaan van je Caiway webmail. Dit is eenvoudig te vinden op de Caiway website. Wanneer je op de pagina terechtkomt, zul je jouw gegevens moeten invullen. De gebruikersnaam en wachtwoord worden aangemaakt tijdens het maken van een nieuw e-mail adres. Deze kun je hier vervolgens invoeren. Na het inloggen, kun je meteen gebruik maken van je mailbox.

Een andere manier om in te loggen op je Caiway e-mailaccount, is door gebruik te maken van een e-mailprogramma. Dit zijn programma’s die het makkelijker maken om bij je e-mail te komen. Je komt deze programma’s het vaakst voor op je telefoon of tablet. Maar je kunt ze ook terugvinden op de computer. Een e-mailprogramma is handig omdat het de stappen vermindert die nodig zijn om bij je mailbox te komen. Na het instellen van je Caiway e-mail op je e-mailprogramma, hoef je alleen maar het programma te openen om bij je mailbox te komen. Om dit te doen, moet het programma verbinding maken met de Caiway servers. Hoe dit precies gedaan moet worden, wordt duidelijk uitgelegd in het e-mailprogramma. Wanneer je alle stappen hebt voltooid, kun je direct mailtjes versturen en ontvangen vanaf je apparaat zonder eerst verbinding te maken met de Caiway servers.